DESCOPERĂ ROMÂNIA SĂLBATICĂ – lansare episod nou la Iași

Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, împreună cu Casa de Cultură „Mihai Ursachi” și Clubul Fotografilor Iași, au plăcerea să vă invite la lansarea celui mai nou episod al serialului Descoperă România Sălbatică. Proiecția va avea loc în Sala „Diotima” de la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”, marți 10 ianuarie 2017, de la ora 18:30.
Episodul ce se va lansa în premieră la Iași este dedicat Ciucașului, cu siguranță cel mai frumos munte din Carpații de Curbură. Pe lângă acest episod se vor mai proiecta și alte episoade deja lansate și avem și o mică surpriză pentru cei prezenți.
Serialul vine ca o completare la proiectul România Sălbatică, o inițiativă a lui Dan Dinu în colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature). În cadrul acestui proiect au fost vizitate și fotografiate cele mai spectaculoase zone din parcurile naționale și naturale, iar imaginile rezultate sunt puse la dispoziția parcurilor și a ONG-urilor de mediu pentru o mai bună promovare a zonelor naturale de la noi din țară. Acesta este cel mai mare proiect de fotografie de natură realizat până acum în România.
Mai multe despre acest proiect găsiți pe www.romaniasalbatica.ro
Serialul Descoperă România Sălbatică își propune să te poarte prin intermediul fotografiei, în unele dintre cel mai interesante zone ale țării, dar și să îți arate locuri mai puțin cunoscute, însă la fel de frumoase și pline de viață. Dan a avut încă de la început în minte realizarea unui film documentar despre natura de la noi, însă totul a stagnat până când Cosmin și-a manifestat interesul să sprijine acest proiect. Cei doi au început să pună bazele NTD (Nature and Travel Documentaries) și au conceput acest serial documentar, care pe parcursul fiecărui episod vă va plimba printr-o altă zonă naturală deosebită. Dan este prezentatorul filmelor și pe lângă informații despre locurile vizitate, vă va da și multe sfaturi despre fotografie. Până în prezent este filmat un prim sezon, iar zonele prezentate sunt Mestecănișul de la Reci din Covasna, Delta Dunării, Valea Ialomiței din Parcul Natural Bucegi, Zona Padiș din Parcul Natural Apuseni și Masivul Ciucaș.
Mai multe despre proiect și filmele lansate până acum găsiți pe www.ntdfilm.ro/descoperaromaniasalbatica
Pentru cei care nu sunt din Iași sau nu pot veni la eveniment, episodul din Ciucaș va fi disponibil online începând cu 10 ianuarie 2017.
VIDEOPROIECȚIE
Marți, 10 ianuarie 2017
Sala “Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” Parcul Copou, Iași
Intrarea este liberă. Vă așteptăm!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *