Expoziţia de fotografie „în(Tineri)re”


Clubul Fotografilor Iaşi
Parohia „Adormirea Maicii Domnului” – Galata din Iaşi
Expoziţie de fotografie
„în(Tineri)re”
Florin Aioanei, Mihaela Ajităriți, Nicu Apostu, Marius Balan, Constantin Ciobanu, Constantin Ciofu, Mihaela Beatrice Constantinescu, Raluca Damian, Cebanu Ghenadie, Mirela Grosu, Romică Horhotă, Doru Nastas, Anamaria Oanea, Daniel Olariu, Paul Pădurariu, Ioan Răducea, Cristian Vidrașcu, Oana Zobu.
Perioadă:duminică, 29 ianuarie 2017 – marţi, 14 februarie 2017
Vernisaj:duminică, 29 ianuarie 2017, ora 18:00, Galeria de artă a Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” – Galata din Iaşi
Prezintă: lector doctor Cristian Ungureanu
Tinerii din ziua de azi” este o expresie destul de folosită de unele persoane oarecum nemulţumite de felul în care adolescenţii se raportează la viaţa de zi cu zi. Generaţiile se schimbă, iar ideile şi convingerile fiecărui tânăr aflat la început de drum sunt oarecum definitorii pentru viaţa ce o are înainte. Unii aleg un stil de viaţă sănătos, alţii aleg să fie prezenţi în biserică, alţii fac sport sau au diferite preocupări frumoase. „Tinerii” din Clubul Fotografilor Iaşi aduc în faţa publicului 46 de lucrări (30 x 45 cm) în care au surpins frumosul din viaţa tinerilor ce le-a trecut prin faţa aparatului de fotografiat. Ajunsă la cea de-a treia ediţie, expoziţia de fotografie „în(Tineri)re” este dedicată Zilei Mondiale a Tineretului Ortodox (2 februarie).
Vernisajul va fi urmat de masa rotundă cu tema Tinerii, modernitate, comunicare”, moderator: pr. paroh Mircea Stoleriu.
Expoziţie organizată de Constantin Ciofu
Afiş realizat de Florin Aioanei
http://clubulfotografiloriasi.ro
https://www.facebook.com/clubulfotografiloriasi
http://admd.info
Partener: Cosmos Foto Digital” – Braşov
Partener media: TVR Iaşi, Radio TRINITAS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *