Expoziţia de fotografie „Ochiul cere lumină”

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi

Clubul Fotografilor Iaşi

Galeria de artă „La Gard”

Expoziţie colectivă de fotografie

„Ochiul cere lumină”

Claudiu Bîrliba
Codrin Popescu
Ionuț Rebegea

Joi, 23 noiembrie 2017, Claudiu, Codrin și Ionuț vă invită la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din Parcul Copou la o expoziție de fotografie cu sunet. Cele 66 de fotografii din Galeria „La Gard” prezintă o parte din experiențele a trei fotografi pasionați ce și-au transformat timpul, energia și banii în muzică așezată pe hârtie fotografică.

Fiecare din ei vă va povesti din perspectivă proprie ce înseamnă să fii fotograf de concert cu pasiunea pentru muzică și imagine ca unică motivație. Plătiți intrarea la vernisaj cu o oră jumătate din timpul vostru și veți afla ce presupune să participi ca fotograf pe cont propriu la zeci de concerte de muzică bună.

În măsura în care ne vom permite, vom pregăti și câteva surprize pentru cei care vin să ne asculte, să ne pună întrebări și să arunce cu păreri în realizările noastre.

Vernisaj: Joi, 23 noiembrie 2017, ora 18:30

Perioadă: 13 noiembrie – 8 decembrie 2017

Program de vizitare: Non-stop

Subiecți: Adrian Bezna, Alternosfera, Amenra, Aria Urbană, Bucovina, Byron, Celelalte Cuvinte, Coma, Era Divina, Fink, Firma, GOD, Guerrillas, Implant Pentru Refuz, Infected Rain, KroW, Luna Amara, Partizan, Pinholes, Roadkill Soda, Russian Circles, Selector, Straight From The Bottle, The Kryptonite Sparks, The Mono Jacks, Theatres des Vampires, Timpuri Noi, Travka, Urma, Valerinne, Valkyria

Afiș: Florin Aioanei

Partener: “Cosmos Foto Digital” – Braşov

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *